Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.

ALBERLET.HU HIRDETÉSI LEHETŐSÉGEK TULAJDONOSOK SZÁMÁRA, AKIK VIDÉKEN TALÁLHATÓ ALBÉRLETET SZERETNÉNEK HIRDETNI

  • ingyen
    Képek nélkül minden tulajdonos számára
    1 db hirdetés 60 napig DÍJMENTES!
  • Adj fel hirdetést! Hirdetés feladása
Fénykép
+videó
  • 20 db fénykép, 60 napig
  • 3 napos előrehozás
Fénykép + videó csomag
(tartalma: 20 kép 60 napig + 3 napos előrehozás) aktiválása:

A szolgáltatás aktiválásával lehetőséged van 20 feltöltött képet megjeleníteni, melyeket tetszés szerint bármikor kicserélhetsz, ha időközben változott az ingatlan berendezése, vagy esetleg felújítottátok. Egyszeri díj, mind a 20 kép megjelenését tartalmazza, ami addig aktív marad míg hirdetésed nem inaktiválod. +Hirdetésed 3 napig garantáltan a legfrissebb hirdetések előtt helyezkedik el, a találati lista élén. Csupán azok a hirdetések fogják megelőzni, melyeket utánad emeltek ki.

Bruttó díja: 1 990 Ft

A kiemelések részletes leírása

Főoldali kiemelés

Tipp: Ha szeretnéd hogy hirdetésed a főoldalra kerüljön, és a leendő bérlők már az oldal megnyitásakor rátaláljanak ingatlanodra, ez a kiemelés való Neked.

Azok a hirdetések amiket főoldalival emeltek ki, már a keresés indítása előtt láthatóvá válnak a keresők számára, főoldalon, a reklámok alatt.

A kiemelés időtartama 5 nap.

Előrehozás a listában (7 nap)

Hirdetésed 7 napig garantáltan a legfrissebb hirdetések előtt helyezkedik el, a találati lista élén. Csupán azok a hirdetések fogják megelőzni, melyeket utánad emeltek ki.

A 7 napos előrehozást azoknak a hirdetőinknek ajánljuk, akik hirdetéskezelés helyett inkább a lakás mutatással foglalkoznak szívesebben. Ugyanis biztos lehetsz abban hogy a kiemelés aktiválásának pillanatától 7 napig hirdetésedre könnyedén rálelnek a bérlőjelöltek.

Tipp: Az "Előrehozás a listában" közkedvelt kiemelés típus, azoknak ajánljuk akik biztosak szeretnének lenni abban hogy hirdetésük napokig az első oldalak valamelyikén szerepel.

Előrehozás a listában (3 nap)

Hirdetésed 3 napig garantáltan a legfrissebb hirdetések előtt helyezkedik el, a találati lista élén. Csupán azok a hirdetések fogják megelőzni, melyeket utánad emeltek ki.

A 3 napos előrehozást azoknak a hirdetőinknek ajánljuk akiknek van idejük a hirdetéssel foglalkozni, figyelni.
Az igazán jó áron, jó helyen található hirdetést nem érdemes 7 napra kiemelni, hiszen várhatóan pár nap alatt el fog kelni. Tehát ha sikerül pár nap alatt kiadnod ingatlanod, nem vesznek kárba a kifizetett napok. Azonban ha mégse találsz rá az ideális bérlőre, 3 nap múlva ismét kiemelheted, ezzel megelőzve azokat, akik Veled egy időben a 7 napot választották.

Tipp: Az "Előrehozás a listában" közkedvelt kiemelés típus, azoknak ajánljuk akik biztosak szeretnének lenni abban hogy hirdetésük napokig az első oldalak valamelyikén szerepel.

Áttöltés az apartmentsofbudapest.com oldalra

Angol nyelvtudással és nyitott gondolkodással rendelkezőknek ajánljuk az áttöltést, hiszen ezek szükségesek az érdeklődőkkel való sikeres kommunikációhoz!

Extra hirdetés

Ha nem csak 1 kiadó ingatlanod van, +1 szolgáltatásunkkal adhatsz fel több hirdetést. Az extra hirdetések 1 hónapig aktívak, 20 db képpel.
Bruttó díja: 2000 Ft

A szolgáltatások bankkártyával, PayPal-lal és utalással aktiválhatóak.
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák. A szolgáltatásokról minden esetben e-számlát állítunk ki, melyet e-mailben küldünk el a megadott e-mail címre.

Ha több kiadó ingatlannal foglalkozol, kérlek tekintsd át előfizetőinknek szóló ajánlatunkat IDE kattintva.